Ми у Facebook
22.02.2019, 18:10

На Рівненщині відбудуться тренінги для студентів

Заняття стосуватимуться вищої освіти.
У Національному університеті «Острозька академія» 23-24 лютого стартує серія регіональних тренінгів-навчання для студентських експертів з якості вищої освіти ЗВО України. У заході візьмуть участь студенти Рівненських навчальних закладів, зокрема Острозької академії і представники Української асоціації студентів.

Співорганізаторами заходу є Національний університет «Острозька академія» та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Програма тренінгу передбачає дводенне навчання учасників, складання тренінгових сесій, підсумкового тесту та виконання письмових робіт. Успішне проходження навчання засвідчиться відповідним сертифікатом, який стане підставою для визнання отриманих результатів навчання у системі формальної освіти на підставі частини п’ятої статті 8 Закону України «Про освіту».

«Тренінгова програма для студентських експертів з якості вищої освіти призначена для здобувачів вищої освіти, які бажають отримати компетентності, необхідні для ефективної та конструктивної участі у процесах забезпечення внутрішнього та зовнішнього забезпечення якості вищої освіти. Проходження навчання включає в себе участь у дводенному тренінгу, проходження підсумкового тесту та виконання письмової роботи. Проходження навчання є передумовою для набуття членства у Національному об’єднанні студентських експертів з питань якості вищої освіти Української асоціації студентів (UAS QA Pool)», – йдеться у програмі.

За повідомленням з Інформаційно-рекламного відділу Національного університету «Острозька академія».

Нагадаємо, в Острозькій академії відбудеться демократичний форум.





На правах реклами