Ми у Facebook
12.03.2019, 16:36

Чисте місто: у Луцьку прибиратимуть

Фото з Інтернету

Секретар міської ради, виконувач міського голови Григорій Пустовіт під час оперативної наради звернув увагу на необхідність прибирання міста від сміття, яке накопичилося за зиму.
За його словами, сніг зійшов, уже поступово на вулиці тепліє й необхідно привести наше місто у належний вигляд. Він закликав керівника департаменту ЖКГ Юрія Крася посилити роботу у цьому напрямку. За його словами, необхідно аби у найкоротші терміни все довести до ладу.

Юрій Крась поінформував присутніх, що уже проведені тендери й визначено підрядників, які прибиратимуть вулиці нашого міста. За його словами, нині уже розпочалися активні роботи. Так, зараз прибирається відсів, пилюка та бруд з основних доріг. Техніка працює щодня. Активно прибирають тротуари. Нині ці роботи ведуться у центральній частині міста й поступово просуватимуться до окраїн.

Також активізовують роботу житлово-комунальні підприємства, які починають працювати на прибудинкових територіях.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук звернув увагу директора департаменту ЖКГ Юрія Крася та департаменту муніципальної варти активніше працювати з головами ОСББ щодо необхідності прибирання на їхніх територіях.

Також Костянтин Петрочук повідомив про проведення 19 квітня загальноміської толоки. Він наголосив, що традиційно є визначені зони для прибирання, однак, якщо у лучан є пропозиції щодо місць, де необхідно навести лад, то необхідно їх подати у департамент сім'ї, молоді та спорту чи відділ екології. - повідомляє Відділ інформаційної роботи міської ради





На правах реклами