Ми у Facebook
13.03.2019, 17:20

Рівненщина: Негода залишила без світла понад 100 населених пунктів

Енергетики оперативно відновили електропостачання мешканцям області після негоди.
Фахівці ПрАТ «Рівнеобленерго» працювали дві доби поспіль над ліквідацією наслідків понеділкової негоди, яка призвела до повного або часткового знеструмлення понад 100 населених пунктів Рівненської області. Хоча відпочивати не довелося ще у неділю, 10 березня, коли Рівненщиною також вирував сильний вітер. Тоді без електропостачання залишилися три десятки сіл у різних районах області.

Штормове попередження у Рівному: рятувальники рихтували дах дитячого будинку

До відновлення електропостачання були задіяні усі служби та спецтехніка компанії. Негода призвела до численних обривів ліній електропередач – лише на ПЛ-0,4 кВ було зафіксовано 56 пошкоджень через падіння дерев та гілок. Завдяки самовідданій роботі працівників районів електромереж, усіх служб технічної дирекції, служби механізації і транспорту та за сприяння органів місцевого самоврядування серйозні наслідки негоди вдалося подолати у стислі терміни.

Так у селі Матіївка Гощанського району через буревій дерево впало на трансформаторну підстанцію, від якої заживлені не лише побутові споживачі, а й місцева школа. Працівники Гощанського РЕМ встановили тут нову ТП.


Повалені дерева: на Рівненщині лютує вітер(+ФОТО)


«Дякую працівникам усіх підрозділів, які були задіяні у ліквідації аварійних знеструмлень», - наголосив директор технічний ПрАТ «Рівнеобленерго» Ігор Красінський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ