Ми у Facebook
17.03.2019, 12:00

"Кошти на виплату монетизованих субсидій є", - запевняють в Уряді

Кошти необхідні для виплати монетизованих субсидій закладені у Державному бюджеті Україні, і жодних проблем з видачею готівки людям не виникне.
Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«З 1 березня стартувала виплата монетизованих субсидій – це фінальний етап реформування системи субсидій, коли ми нарешті відійдемо від системи взаємозаліків, яка викликала багато питань. Система стає більш простою і прозорою. Зараз вже почала розганятися істерія про те, що, мовляв, грошей на це не вистачає. Я хочу наголосити, що кошти для виплати монетизованих субсидій закладені в Державному бюджеті України, вони є на казначейських рахунках. Всі необхідні кошти будуть надходити вчасно і в повному обсязі», - сказав він.

Павло Розенко наголосив представникам місцевої влади на необхідності здійснити низку кроків з точки зору організації роботи з виплати субсидій готівкою. «Це має бути спільна злагоджена робота місцевих управлінь соцзахисту і відділень «Ощадбанку». Щоб уникнути будь-якої напруги, нервозності і черг, щоб забезпечити можливість отримати субсидію в будь-якому відділенні «Ощадбанку», пред’являючи лише паспорт і ідентифікаційний код», - зазначив Віце-прем’єр-міністр.

За повідомленням Урядового порталу, kmu.gov.uа.





На правах реклами