Ми у Facebook
17.03.2019, 18:00

Король в опалі: за що розгнівалися на Майкла Джексона?

фото з prm.ua.

Король поп-музики потрапив у немилість.
Модний будинок Louis Vuitton оголосив, що не продаватиме речі присвячені Майклу Джексону, з колекції бренду сезону осінь-зима 2019/2020, яку креативний директор чоловічої лінії Віржіл Абло показав в січні цього року.

Усе через документальний фільм "Залишаючи Неверленд", де Джексона звинувачують в педофілії.



Відео належить телеканалу НВО.


Після виходу фільму радіостанції заявивли, що знімають з ротації треки Майкла Джексона. При цьому сім'я музиканта стверджує, що всі звинувачення безпідставні, а звинувачує сторона таким чином просто хоче заробити.

Нагадаємо, на фестивалі "Санденс" відбулася прем'єра документальної стрічки "Залишаючи Нетландію" (Leaving Neverland) про Майкла Джексона, в якій розповідаються історії про педофілію і насильство музиканта над дітьми.

Згодом західні ЗМІ почали повідомляти, що тіло Джексона може бути ексгумоване для проведення ДНК-експертизи у зв'язку з новими звинуваченнями на його адресу щодо сексуальних домагань.

Крім того, творці мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" вирізали з епізоду "Абсолютно божевільний тато" третього сезону (1991-1992 роки) голос Майкла Джексона через нових звинувачень в педофілії щодо поп-співака.

Про це повідомляє телеканал Прямий.





На правах реклами