Ми у Facebook
21.03.2019, 10:40

Рівненщина: на пожежі обпікся чоловік

Горіла літня кухня.
Здолбунівський район: на пожежі отримав термічні опіки онук власника помешкання



20 березня о 19:28 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: с. Кошатів вул.Заводська. На місце події було направлено чергове відділення рятувальників 18-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Здолбунів. По прибуттю на місце виклику співробітники ДСНС встановили, що пожежа виникла у приміщенні літньої кухні (розміром 5х10м.кв. стіни цегляні, перекриття бетонне крите шифером по дерев’яній обрешітці). На ліквідацію вогнеборці відразу подали вогнегасячі засоби. О 20:00 пожежу було локалізовано, а о 20:18 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі термічні опіки отримав громадянин 1985 р.н., який був госпіталізований у Рівненський обласний опіковий центр.



Вогнем знищено речі домашнього вжитку в приміщенні літньої.

До ліквідації було залучено одна одиниця спецтехніки ДСНС та 4 рятувальника. Причина пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюються.

У зв’язку зі збільшенням в області кількості пожеж та загиблих на них людей, співробітники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню, а найголовніше - убезпечити життя своє та близьких.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!





На правах реклами