Ми у Facebook
27.03.2019, 17:20

Британський Уряд відхилив петицію про скасування виходу з ЄС

Документ підписало кілька мільйонів громадян.
Уряд Великої Британії не збирається підтримувати петицію про скасування Brexit. Зараз, 27 березня, підпис під цим звернення поставили майже 6 мільйонів громадян.

Відповідь щодо цього опублікували одразу під текстом петиції на сайті уряду Великої Британії.

Уряд поважатиме референдум 2016 року і працюватиме над виходом з ЄС, який принесе користь всім, і прихильникам, і супротивникам Brexit.

Відмова від статті 50 Лісабонського договору, яка стосується права виходу з ЄС, «підірве демократію і довіру, яку мільйони виборців надали уряду», вважають в кабінеті прем’єр-міністра Терези Мей.

Обговорення петиції заплановане на 1 квітня.

Кілька днів тому, Палата громад британського парламенту підтримала рішення провести сьогодні, 27 березня, серію голосувань щодо альтернативних шляхів виходу Великої Британії з Євросоюзу.

Євросоюз дав Мей час до 12 квітня, вби вона мала підтримати депутатів щодо угоди, якої вона досягла з Брюсселем, або знайти ефективну альтернативу, яка може включати тривалу затримку у виході Великої Британії з ЄС.

Велика Британія покине Євросоюз 22 травня.

Про це повідомляє Радіо Свобода, radiosvoboda.org.

Нагадаємо, у 2016 році 51,9% британців проголосували за вихід Великої Британії з Європейського Союзу, а 48,1% - за збереження участі в ЄС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ