Ми у Facebook
02.04.2019, 16:44

Купала собаку і загинула

Колаж 24 каналу, 24tv.ua.

У Львові пішла з життя відома творча особистість.
У власній студії загинула 47-річна Оксана Бондарук. Вона відома як засновниця відомої Школи мистецтв Оксани Бондарук. Підозрюють, що причиною смерті міг бути чадний газ.

Приміщення, де відбулася трагедія, обладнане ПГ-4, газовою колонкою та 3-ма пічками.

Чоловіка госпіталізували. Також помер пес, який жив у квартирі.
За словами начальника відділу нагляду на виробництві ГУ Держпраці Львівщини Ігоря Проця, попередньо відомо, що жінка купала собаку у ванні з газовою колонкою. Припускають, що чоловік тоді на кухні включив механічну витяжку, яка створила зворотню тягу. Продукти згорання почало затягувати в приміщення і жінка отримала смертельну дозу.

Фото зі сторінки Оксани Бондарук у мережі Фейсбук
Фото зі сторінки Оксани Бондарук у мережі Фейсбук


Оксана Бондарук – художник-модельєр, художник із театрального костюма, іміджмейкер, стиліст, візажист, викладач основ художніх дисциплін: рисунку, живопису, композиції, стилістики. Фахівець із екстер'єрного та інтер'єрного дизайну. Сценограф і художник-постановник.

Закінчила Львівську академію мистецтв.

1997 р. – арт-директор журналу Looks international, художник костюмів для шоу-балету Hollywood, художник-декоратор кліпів групи «Табула раса».

1998 р. – засновник і директор «Школи сучасних мистецтв Оксани Бондарук».

2002 р. – голова Львівської філії Асоціації молодих дизайнерів і стилістів.

За повідомленням з Zaxid Net, zaxid.net.

Як повідомляється на сторінці загиблої у мережі Фейсбук, прощання з Оксаною Бондарук відбудеться 3 квітня 2019 року з 18:00 до 19:00 у капличці по вул. Пекарській.

На Рівненщині 8-річний хлопчик отримав сильні опіки





На правах реклами