Ми у Facebook
05.04.2019, 09:20

Як облаштувати дачу, якщо у вас 6 соток

У суботу, 6 квітня, о 09:00 на телеканалі «Інтер» - прем'єра проекту «Шість соток».
Ведуча програми Валерія Микульська розповість глядачам про те, як можна облаштувати маленьку ділянку і зробити дачне життя зручним і комфортним.

Кожен дачник мріє перетворити свою ділянку в красиве і затишне місце, де було б приємно проводити час. Як на невеликому клаптику землі створити райський куточок?

Як облаштувати лазню, альтанку, мангал, розбити клумбу або побудувати басейн? Команда проекту покаже, що за тиждень можна зробити на маленькій площі.

«Шість соток» - проект для тих, у кого вже є дачна ділянка, при цьому господарі хочуть дізнатися більше про те, як навести на території порядок і отримувати задоволення від відпочинку. Також програма буде цікава тим, хто тільки планує обзавестися своїми сотками: вона допоможе уникнути поширених помилок, - розповідає ведуча Валерія Микульська. - На жаль, більшість заміських жителів і дачників асоціюють свої садиби, перш за все, з постійним важкою працею. Часто чую заяложену фразу: «В приватному будинку потрібно багато працювати». Наше завдання - допомогти героям і глядачам подивитися на свою ділянку з іншого ракурсу, повірити в те, що він може бути справжнім оазисом в буденній суєті. А також показати, як швидко і з мінімальними витратами привести його до ладу».

У кожному випуску програми «Шість соток» глядачів чекають цікаві Лайфхаки, яскраві ідеї і рішення. У рубриці «Поради ледачим дачникам» досвідчені садівники розкажуть, як правильно висаджувати рослини, удобрювати, підрізати дерева та чагарники, як швидко збирати урожай. Також навчать правильно доглядати за ділянкою, на яку ви приїжджаєте лише раз на тиждень.

Рубрика «Краса на дачі» - це практичні майстер-класи ландшафтних дизайнерів і декораторів. Телеглядачів чекають поради, як за допомогою простих інструментів і недорогих матеріалів зробити цікаві речі своїми руками, спорудити дачні меблі або облаштувати зону для пікніків.



Окрема рубрика буде присвячена кулінарії. Її ведуча Юлія Бенкендорф розповість, як і що можна приготувати на грилі. Стейки, риба, овочі і навіть десерти - тисячі унікальних рецептів прикрасять вашу дачне життя і доведуть: страви, приготовані на відкритому вогні, краще вечері в дорогому ресторані.

Команда проекту впевнена: на дачній ділянці є чим зайнятися круглий рік. Тому в проекті «Шість соток» будуть підніматися питання і теми, актуальні для кожного сезону. «На дачі завжди знайдеться робота, - запевняє продюсер проекту Дмитро Харитонов. - Навесні потрібно підготуватися до озеленення та цвітіння: облагородити клумби, висадити розсаду, розпушити грядки. Влітку - боротися з бур'янами і налагодити систему поливу. Восени - зібрати урожай, зробити запаси і готуватися до зими. А в самий холодний сезон ми вивчимо правила підгодівлі і проведемо уроки дачної хімії. Глядачів також чекають поради від фахівців, наприклад, як захистити дачний будиночок від злодіїв. Але головне - ми будемо вчитися отримувати задоволення від відпочинку на дачі».

У першому випуску проекту «Шість соток» - в цю суботу, 6 квітня, о 09:00 - телеглядачі дізнаються, як на дачній ділянці створити зону відпочинку з палет, як отримати багатий врожай картоплі і як приготувати курячу грудку на грилі з соусом песто з черемші.

Новий проект «Шість соток» дивіться щосуботи о 09:00 на «Інтері».

Промо-анонс – https://www.youtube.com/watch?v=ewGqZNaOLUM





На правах реклами