Ми у Facebook
05.04.2019, 16:00

У Рівному скажений собака покусав жінку

Фото з Інтернету

Після цього тварина померла.
В Рівненську міську державну лікарню ветеринарної медицини рівнянка доставила труп домашнього собаки, який покусав її матір та загинув.

Спеціалісти держветмедицини Рівного направили труп собаки в Рівненську регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження. Експертиза встановила захворювання собаки на сказ. Труп хворого на сказ собаки спалили в крематорії лабораторії.

У зв’язку з виявленням захворювання на сказ, проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Рівненському міськвиконкомі, щодо відкриття неблагополучного пункту та введення карантинних обмежень по сказу. Складений план заходів по локалізації і ліквідації захворювання.

На території неблагополучного щодо сказу пункту проводяться заходи згідно Інструкції «Про заходи щодо боротьби зі сказом тварин». Спеціалістами Держпродспоживслужби та державної ветеринарної медицини міста вивчаються можливі контакти хворої собаки з іншими людьми та тваринами, проводиться вимушена дезінфекція, а також щеплення тварин проти сказу.

За повідомленням з Головного управління держпродспоживслужби у Рівненській області.

Нагадаємо, на Рівненщині скажений кіт покусав сім’ю.





На правах реклами