Ми у Facebook
08.04.2019, 14:00

На Волині підрахували кількість мільйонерів

На Волині доходи за 2018 рік понад 1 мільйон гривень задекларували 15 громадян.
А загалом податкові декларації про майновий стан і доходи за минулий рік до державних податкових інспекцій області вже подали майже 3400 волинян.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

- Волинські декларанти самостійно визначили до сплати понад 10,5 мільйона гривень ПДФО та військового збору. Тож громади області та держбюджет за підсумками деклараційної кампанії отримають додатковий фінансовий ресурс для вирішення соціально-економічних питань, – розповіла начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів запевнила, що в Центрах обслуговування платників кожен декларант може отримати кваліфіковану консультаційну допомогу з тим, щоб правильно заповнити і подати декларацію.

На Волині було 32 мільйонери - за підсумками 2014 року.

- Радує той факт, що до питання декларування доходів у нас вже досить відповідальне ставлення. У цьому переконує нинішня деклараційна кампанія. Саме таке свідома позиція в питанні сплати податків дедалі більше поєднує нашу країну з цивілізованим світом. Як відомо, громадянин, котрий хоче соціально економічного добробуту держави, не лише знає, а й сумлінно виконує обов’язок щодо декларування доходів», – підкреслила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Нагадаємо, за два місяці, в Рівненській області офіційно задекларували свої статки 6 мільйонерів, загальна сума задекларованого доходу склала 14,7 млн. гривень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ