Ми у Facebook
14.04.2019, 21:35

Вишиванка хрестиком

Вишиванка хрестиком не втрачає популярності вже безліч років, а останнім часом попит на неї тільки зростає. Барвиста вишиванка від ТМ Бісер Арт порадує вас різноманіттям орнаментів: геометричних, рослинних та інших. З них ви можете обрати варіант, який буде найближчим саме для вас. Вишиванка буде пошита і вишита власними руками, а значить і пасуватиме вам набагато більше, ніж будь-яка придбана готова річ.
Красиві вишиванки хрестиком, які можна знайти в Інтернет-магазин «Biser-Art» стануть приємним подарунком для ваших рідних, а вишивання – чудово проведеним часом довгими вечорами.

До переліку товарів входить: сорочка дитяча, плаття дитяче, сорочка жіноча та інша схожа продукція. Шукайте більше продукції для вишиванки хрестиком та замовляйте з доставкою будь-яким зручним для вас способом.

Рукодільниці знаються, що працювати легко, адже всі узори вишивок чіткі з виразними кольорами. Яскрава, барвиста вишиванка хрестиком від ТМ Бісер-Арт зроблена на сучасному обладнанні, завдяки якому ви без проблем зможете розрізнити кожен відтінок малюнку. Замовляйте ТУТ

Інформацію взято з сайту виробника Бісер-Арт





На правах реклами