Ми у Facebook
19.04.2019, 14:43

На Рівненщині закінчився Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних

На базі Зорянського НВК «школа-гімназія» відбувся районний етап фестивалю дружин юних пожежних. Запекла боротьба велася серед команд загальноосвітніх навчальних закладів.
 Організаторами захоплюючого і корисного для школярів дійства традиційно виступили Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області та відділ освіти Рівненської районної державної адміністрації. Діти змагалися у конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Гриби, ягоди», «Медичний» та «Плакат соціальної реклами».



Команди демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні жанри – від дотепного гумору і вокальних виступів до театральних мініатюр. Найголовнішим лейтмотивом виступів для усіх учасників було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Несподіванкою для журі цього року стало те, що майже у кожному виступі команд була своя родзинка: одна команда використовувала акробатичні елементи, інша – уривки з популярних телепрограм. Всі команди були напрочуд оригінальними та творчими.
Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і творчі задуми учасників були на високому рівні.



У підсумку за рішенням суддівської колегії переможцем районних змагань стала команда ДЮП опорного закладу «Малошпаківський ліцей», друге місце посіла команда ДЮП опорного закладу «Шпанівський ліцей», а третє місце виборола команда Городищенської ЗОШ.

Переможці та усі учасники районного етапу були нагороджені кубками, грамотами, призами та солодкими подарунками, від спонсорів та меценатів фестивалю. За підтримку у організації проведення фестивалю Дружин юних пожежних у Рівненському районі рятувальники завдячують керівництву компанії-члену АСІУ «Спортмастер Україна», ТзОВ-фірма «Дівітракс», ТОВ «Дубава», ТОВ ВТП «Агропереробка» та Рівненському зоопарку.



Співробітники ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС у Рівненській області.

Фото звідти ж.





На правах реклами