Ми у Facebook
19.04.2019, 18:00

«Великий бокс" на "Інтері": Берінчик та Кроуфорд проведуть захист своїх титулів (+ФОТО +ВІДЕО)

Цими вихідними телеканал «Інтер» порадує любителів боксу трансляцією двох гучних поєдинків, в яких українець Денис Беринчик і американець Теренс Кроуфорд захищатимуть свої чемпіонські титули.
У суботу, 20 квітня, о 22:30 на глядачів чекає пряме включення з виїзної студії «Великого боксу», що працює в київському Палаці спорту.

На рингу зустрінуться наш співвітчизник Денис Беринчик і японець Ніхіто Аракава. На кону зустрічі - титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі, яким володіє українець. Це перший захист Денисом Берінчиком свого титулу. Перемога в поєдинку проти Аракава зможе наблизити українського боксера до бою за звання чемпіона світу.



Титул International WBO Денис Беринчик отримав в грудні минулого року, здобувши перемогу технічним нокаутом над філіппінцем Росекі Кристобалем. Це зміцнило позиції Дениса в рейтингу WBO, піднявши його на 11 місце. Зараз в його активі - 10 поєдинків на профі-рингу, що закінчилися перемогою, 7 з них - нокаутом.



Суперник Берінчика - Ніхіто Аракава - досвідчений боксер. На його рахунку 40 боїв на профі-рингу, 32 перемоги, з яких 18 - нокаутом, 6 поразок і 2 нічиї. Зараз він знаходиться на сьомому місці в рейтингу WBO.

20 квітня японець обіцяє показати справжній бокс: «Я серйозно налаштований на перемогу! Будьте готові до шаленої бійки! Це буде найскладніший бій у кар'єрі Берінчика». Аракава впевнений, що з таким небезпечним суперником, як він, українському боксеру ще не доводилося зустрічатися.



«У Берінчика дійсно дуже гідна опозиція, - вважає керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Сам українець теж згоден з цим і прогнозує 12-раундовий бій. Денис йде своїм шляхом: він в рейтингу WBO і впевнено підкорює вагову категорію Василя Ломаченка. Дивовижна ситуація може виникнути, коли Беринчик добереться до чемпіона».

Доповненням до головної події вечора боксу стане восьмираундовий поєдинок висхідної зірки українського боксу Дмитра Митрофанова. У суботу в Палаці спорту він вийде на ринг проти іспанця Хорхе Вальєхо.



b]Пряму трансляцію двох поєдинків українські вболівальники побачать 20 квітня в 22:30 на «Інтері». [/b]


Крім того, в Палаці спорту буде організована виїзна студія «Великого боксу», гостями якої стануть спортивні експерти та відомі боксери, серед яких - чемпіон світу за версією WBC Олександр Гвоздик.

А в неділю, 21 квітня, о 05:30 у програмі "Великий бокс" на "Інтері" відбудеться трансляція зі США поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO в напівсередній вазі американцем Теренсом Кроуфордом і британцем Аміром Ханом.





Сам бій пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку. Титул чемпіона світу за версією WBO Кроуфорд завоював у червні 2018, хоча до цього був абсолютним чемпіоном у іншій ваговій категорії - в першій напівсередній вазі. Дебютний захист пояса американець провів у жовтні минулого року в поєдинку з Хосе Бенавідес. У майбутньому поєдинку Теренс Кроуфорд обіцяє знищити суперника. Так що екс-чемпіону світу за версіями WBA і IBF Аміру Хану доведеться нелегко.

«Кроуфорда я називаю «перший після бога», маючи на увазі, що в рейтингу P4Р він займає другу позицію після українського чемпіона Василя Ломаченка, - каже Роман Кадемін. - Теренс ніколи не програвав, і у нього великий відсоток перемог нокаутом. Якщо підсумувати, він справжня зірка світового боксу. Проти Кроуфорда в цей вечір вийде в ринг колишній чемпіон світу Амір Хан. Але чи витримає він натиск нинішнього чемпіона? Дізнаємося вже в неділю, 21 квітня, о 05:30 в програмі «Великий бокс» на «Інтері».



Крім того, 21 квітня, перед поєдинком Кроуфорд - Хан телеканал «Інтер» покаже трансляцію бою американця Теофімо Лопеса, добре відомого українським уболівальникам завдяки своєму бажанню битися з нашим чемпіоном Василем Ломаченком. Його суперником стане фінський боксер Едіс Татлі.



Не пропустіть гучні поєдинки за чемпіонські титули - в ці вихідні у програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра