Ми у Facebook
22.04.2019, 14:42

Студенти-економісти з Рівненщини в трійці найкращих в конкурсі Global Money Week

З 1 березня 2019 року, всі охочі могли взяти участь у проведені челленджу до Всесвітнього тижня грошей. Це мегакрутезна подія, яка об’єднує молодь з усього світу. Гасло Global Money Week у 2019 році – «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!».
Вперше заходи Global Money Week були проведені у 2012 році. У 2019 році Global Money Week вже ввосьме об’єднав учасників з різних країн світу.

Студенти економічного факультету вирішили приєднатися до цього заходу, і взяли участь у 24-денному календарі-челленджі «Відлік часу до Global Money Week», де щодня відповідали на питання з теми фінансової грамотності. У челленджі «Global Money Week» економічний факультет Острозької академії зайняв 3 місце по Україні, та 8 місце у світі серед провідних навчальних закладів. Загалом приймало участь близько 170 країн та 32 тисячі активних учнів та студентів.

фото oa.edu.ua.
фото oa.edu.ua.


Всі ці заходи принесли студентам нових друзів, цікаві знайомства та неоціненний професійний досвід для себе. Відео з челленджу можна переглянути на сторінці економічного факультету в Facebook, або ж на сторінці волонтерів економічного факультету в Instаgram.

фото oa.edu.ua.
фото oa.edu.ua.


Челлендж став лише початком. Так званим передсвятом Всесвітнього тижня грошей. Протягом 25-31 березня, студенти провели 9 заходів у рамках Global MoneyWeek, де були задіяні близько 340 учасників. Нами була створена фотозона оригінальної академічної тисячної купюри, було проведено економічний квест, перегляд фільму фінансової проблематики, екскурсії у музей нумізматики, де ми ознайомилися з історією грошей на наших землях. Загалом все це - фільм, фотоконкурси, квест, екскурсії до музею грошей, опитування, онлайн ігри і багато чого іншого, не лише допомогло нам отримати нові знання, а й надихнуло дізнаватися більше й більше у сфері фінансів, грошового обігу та заощаджень.


фото oa.edu.ua.
фото oa.edu.ua.


фото oa.edu.ua.
фото oa.edu.ua.


Такі заходи – чудова можливість відпочити від буденної рутини, і насолодитися тим, що ти вибрав саме свою спеціальність, своє майбутнє. Ми дякуємо усім хто долучився до нас, і чекаємо нових заходів, щоб поширювати знання щодо фінансової грамотності.

Нагадаємо, Острозька академія потрапила до одного з найвпливовіших рейтингів університетів світу World University Rankings 2019.

Перед цим на святкування 25-річчя Острозької академії завітав Блаженнійший Епіфаній





На правах реклами