Ми у Facebook
23.04.2019, 13:21

Савченко пообіцяла не йти в опозицію до Зеленського

Фото: Надія Савченко / Facebook

Нардеп Надія Савченко сказала, що не ставатиме у протистояння до Володимира Зеленського, який за даними Національного екзит-полу лідирує у виборах.
Савеченко, однак уточнила, що готова буде перейти в опозицію до нової влади лише, якщо буде якесь питання, де треба обговорення, дискусія і пошук компромісу.

«Все решта – саме я не з тих політиків, які стають в опозицію виключно для того, щоб не втратити свій електорат», - пояснила Савченко.

В тому числі, вона готова підтримувати деякі пункти передвиборчої програми Зеленського.

«Мені вистачило прочитати програму кандидата. Багато з пунктів, це ті пункти, які я заявляла два роки тому. Я побачила в програмі Зеленського те, що має бути, і я вважаю, що це треба підтримати. Він назвав, наприклад, розширення Конституції таким простим словом як економічна картка, економічний гаманець громадянина», - уточнила Савченко.

Про це повідомляє Укрінформ, ukrinform.ua.

Нагадаємо, що кілька днів тому, 16 квітня, о 00.00 нардеп Надія Савченко, а також волонтер Володимир Рубан вийшли на волю.

15 березня 2018 року генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Надія Савченко планувала теракт у парламенті, і вніс подання щодо неї. Тоді ж за дозвіл на притягнення до відповідальності проголосували 291 нардеп. За дозвіл на затримання - 277. За дозвіл на арешт - 268

Зеленський нещодавно розповів про свої перші кроки.

Всього у Рівненській області п'ять округів. У всіх виборчих округах лідирує Володимир Зеленський.





На правах реклами