Ми у Facebook
25.04.2019, 16:23

Баскетбол: сьогодні грають рівняни

В Аматорській баскетбольній лізі настав час фіналів.
Вже сьогодні, у четвер 25 квітня стане відомий переможець шістнадцятого Чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги. Сім місяців дев’ять команд грали спершу в два кола в регулярному чемпіонаті, а згодом і в плей-офф, щоб у вирішальних матчах поборотися за один з трьох комплектів нагород.



У Спорткомплексі НУВГП, що знаходиться на вул Чорновола, першими на майданчик о 18:00 вийдуть дві молоді та швидкі команди БК “Рівне-2” та БК “Сарни”, які визначать між собою, хто стане бронзовим призером чемпіонату, а хто залишиться “за крок до медалей”.

Протягом регулярного чемпіонату дублери БК “Рівне” лише додавали в грі та результаті, і в підсумку посіли третє місце, здобувши 12 перемог при 4 поразках. Перший раунд плей-офф команда подолала без проблем, двічі обігравши “Водник-НУВГП”, а от у півфіналі, повівши в серії 1:0, команда в наступних двох матчах поступилася “ЛАВІССу” та не змогла пробитися до головного матчу чемпіонату.

БК “Сарни” цього сезону значно омолодився, і здобувши вісім перемог при стількох же поразках. А от в плей-офф кожна гра команди була непередбачуваною. На першому етапі за підсумками трьох ігор сарненчанам вдалося “вибити” “Baltic House”, у першому півфіналі лише в одне очко команда програла переможцю регулярного чемпіонату “AMP Basket”, реваншу в другій грі не сталося.

Вирішальний матч шістнадцятого чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги запланований на 19:45. В ньому зійдуться перша та друга команди регулярного чемпіонату “AMP Basket” та “ЛАВІСС”. В складах обох претендентів на золото є цілий ряд наддосвідчених баскетболістів, які в свій час встигли пограти на професійному рівні.

Так головним натхненником “ЛАВІССа” є Олександр Захожий, завжди поруч Сергій Марков та Степан Чорнолоз ця ударна трійка не потребує представлення для любителів баскетболу Рівного.

“AMP Basket” також є ким бити козирі суперника – це Вадим Коваль, Олексій Волошин, Володимир Жартун, Сергій Роман.

Тож, запрошуємо усіх любителів баскетболу провести цей вечір разом у Спорткомплексі НУВГП спостерігаючи за улюбленою грою та вболіваючи за улюблену команду, чи гравців.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ