Ми у Facebook
26.04.2019, 11:20

Центр Рівного без світла, або Чому підстанція заблокована сміттєвими баками

Бригади «Рівнеобленерго» до 4 ранку ліквідовували наслідки пошкодження кабельних ліній у Рівному.
Близько 21.30 до чергового диспетчера «Рівнеобленерго» надійшло повідомлення про відключення абонентської кабельної лінії, від якої заживлений Центр ПМСД «Центральний», що на вул. Драгоманова. Згодом почали надходити повідомлення про аварійні відключення і з інших куточків міста – вулиць Чорновола, Карнаухова, Соборної, район Боярки, Басів Кут.

Причина пошкоджень ще встановлюється, однак відомо, що ланцюгова реакція спричинила до виходу з ладу шести кабельних ліній у м. Рівне.

Станом на 8 ранку 26 квітня без електропостачання залишаються 200 споживачів обласного центру – заживлені від КЛ Центру ПМСД «Центральний», тобто сам медзаклад, мешканці двох багатоповерхівок та вулицях Тихій та Лермонтова, а також приміщення в районі центрального ринку, заживлені від ТП 10/0,4 кВ, що на Соборній 190.

Відновленню електропостачання споживачам на Соборній перешкоджає неможливість доступу фахівців обленерго до трансформаторної підстанції, вхід до якої заблокований приватною прибудовою та сміттєвими баками (див. фото), тут також облаштували ночівлю невідомі особи.



ПрАТ «Рівнеобленерго» перепрошує рівнян за незручності. Запевняють, намагатимуться відновити електропостачання в усіх куточках Рівного в найбільш стислі терміни.





На правах реклами