Ми у Facebook
26.04.2019, 16:01

"Поза зоною досяжності". У Рівному відкрилася фотовиставка

Днями в холі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (далі РОУНБ) відбулося відкриття фотовиставки "Поза зоною досяжності" - Олександра ХАРВАТА, Тетяни ГОДУН, Оксани ГОМОНЮК, Сергія КУНДАСА.
На презентацію запрошений священник із Рівненського Полісся, отець Павло ДУБИНЕЦЬ, котрий був учасником фотосесій, і допомагав фотографам. Він опікується старенькими, та передав їм гостинці.
- Однозначно захід дуже "зачепив", особливо фотосвітлинами, - ділиться гість фотовиставки Богдан ГОНЧАРЕНКО.



Фотовиставку відвідало багато цікавих людей, серед яких - колеги по перу й по диктофону (радіо-, тележурналісти), згадані тут особи, читачі та працівники РОУНБ, різноманітні творчі люди.



- Фотовиставка дуже сподобалася, особливо смаколики та гостинці! - відгукується чоловік, котрий попросив не називати його імені та прізвища.

- Байдужим залишитися неможливо! - посміхається молодий православний рівнянин Сергій ЧЕКУН.





Виставка "Поза зоною досяжності" досі експонується на 2 поверсі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, вхід вільний.



Організатори та співорганізатори заходу - студія "Простір фото", РОУНБ, студія "У фарватері істин".

Фото надані РОУНБ та Сергієм Чекуном


Нагадаємо, Чорнобильську зону відчуження, яка знаходиться на боці Білорусі відкрили для відвідин. В Україні суд забороняв екскурсії у Чорнобильську зону.





На правах реклами