Ми у Facebook
04.05.2019, 08:15

Прогноз погоди у Рівному на поминальні дні 4 – 5 травня

Чи припиняться дощі й чи буде тепло - повідомлення синоптиків.
На вихідних у всій Україні буде тепло, але йтимуть дощі. Щоправда, як повідомила відомий синоптик Наталка Діденко, у Поминальну неділю очікується поривчастий, до сильного, вітер південного напрямку.

4 - 5 травня вдень температура повітря становитиме +15...+24 градуси. А ось у західних областях дмухне свіжішим повітрям, +12+17 градусів, у Карпатах +4+9 градусів. Про це повідомила Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Періодично повсюди опади. “Хіба сухі осередки вдень 4 травня можна буде виділити на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Київщині, а також на Запоріжжі, Донеччині, в районах Дніпра. 5 травня дощі, місцями з грозами, пройдуть вночі на заході та півночі України. А вдень у Поминальну неділю дощі ймовірні лише в західних областях. На решті території України буде сонячно”, - написала вона.

У Рівному та області в суботу місцями слабкі опади, в неділю – помірні. Про це повідомляє Метеостанція Рівне.

У суботу, 4 травня, в полі зниженого тиску місцями пройде невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +3..+8º, вдень +14..+19º. Атмосферний тиск буде слабо падати.

У неділю, 5 травня, погоду визначатиме циклон з півдня. Вночі та вдень часом дощі. Вітер вночі східний, вдень південний, 7-12 м/с. Температура вночі +5..+10º, вдень +11..+16º. Атмосферний тиск буде слабо падати.

У понеділок, 6 травня, збережеться дощова погода. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +3..+8º, вдень +10..+15º. Атмосферний тиск буде слабо падати, прогнозують рівненські синоптики.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами