Ми у Facebook
15.05.2019, 18:00

Почався відомий кінофестиваль у Каннах

фото з dw.com

Кілька днів поспіль триватиме свято кінематографу. Які сюрпризи приготували Канни любителям кіно?
Стартував 72-й міжнародний Каннський фестиваль, який триватиме до 25 травня. Відкриватиме Фестиваль легенда кіно Джим ДЖАРМУШ зі своєю новою стрічкою "Мертві не вмирають". За сюжетом Білл Мюррей та Адам Драйвер грають парочку трохи пришелепкуватих поліцейських, яким доводиться мати справу зі справжньою навалою кривавих зомбі.

Перед початком фестивалю підтвердили участь нового фільму Квентіна ТАРАНТІНО. "Одного разу в Голлівуді". На екрани кіно вийде прямо з монтажного столу. Головними акторами, які взяли участь у драмі, стали Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт та Марго Роббі. Історія розгортається наприкінці 1960-х років - за часів руху хіппі - в кінематографічній столиці Голлівуді.

Україну представлятиме два фільми - повнометражний дебют 26-річного кримськотатарського режисера Нарімана АЛІЄВА "Додому", який покажуть у програмі "Особливий погляд", та короткометражка ізраїльського режисера Декеля БЕРЕНСОНА "Анна", яку спільну створили Україна, Ізраїль і Великобританія.

Окрім стрічки-відкриття за Золоту пальмову гілку боротимуться ще 20 фільмів. .

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Нагадаємо, свого часу Сергій Лозниця з художнім фільмом "Донбас" увійшов до програми "Особливий погляд" 71-го Каннського кінофестивалю.

Український короткометражний фільм “Чоловік” Оксани Артеменко відібрали в спеціальну програму “War and Power to Live”.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ