Ми у Facebook
24.05.2019, 14:40

На Рівненщині побили та пограбували правоохоронців

Представники влади зустріли жорстокий опір.
Слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській область проводять досудове розслідування за фактами опору, грабежу та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, які мали місце у селі Познань та Глинне Рокитнівського району 21 травня.

У рамках кримінальних проваджень на підставі ухвали суду поліцейським Рокитнівського відділення, працівникам місцевої прокуратури та прикордонної служби під час проведення обшуків у господарствах двох жителів сіл Познань та Глинне понад 100 місцевих жителів почали чинити опір. У правоохоронців відібрали відеокамеру, папку з документами та нанесли кілька ударів капітану поліції та працівникам прикордонної служби. Після надання необхідної меддопомоги потерпілих, які отримали забої різних частин тіла, відпустили.

У ході досудового розслідування за статтею 342 (опір працівникові правоохоронного органу), статтею 186 (грабіж) та статтею 345 (умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України слідчі слідчого управління встановили орієнтовне коло найбільш активних осіб, які можуть бути причетні до вчинених кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування триває.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, на Рівненщині жінка знайшла повішеника. А також свого часу у Рівному побили лікаря швидкої допомоги.





На правах реклами