Ми у Facebook
31.05.2019, 12:43

Віталій Голубєв розповів про відповідальну поведінку в соцмережах

фото з oa.edu.ua

рамках викладання навчального курсу “Медіаефекти” викладач кафедри журналістики, секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв провів відкриту лекцію “Ефективність у Фейсбуці: усвідомлене користування соцмережами” для студентів-журналістів різних курсів, а також студентів спеціальностей “Українська філологія” та “Літературна творчість”.
Під час лекції йшлося про засоби підвищення ефективності користування соцмережами. Як фільтрувати інформацію, відсіюючи фейки і ранжуючи її відповідно до професійних та особистих пріоритетів? Як не піддавати себе стресу від безплідних віртуальних суперечок? Як доцільніше здійснювати комунікацію в месенджерах у професійній та етичній площині? Все це стало темою змістовної розмови у студентській аудиторії.

фото з oa.edu.ua
фото з oa.edu.ua


фото з oa.edu.ua
фото з oa.edu.ua


Зважаючи на те, який обсяг часу ми проводимо в соцмережах і наскільки великий обсяг комунікацій здійснюється нами саме віртуально і в письмовій формі, тема лекції є надзвичайно актуальною не лише для студентів-журналістів. І саме тому ми з колегою, викладачкою нашої кафедри Вікторією Назарук, вирішили долучити до розмови й студентів суміжних спеціальностей- Грамотна поведінка у віртуальному середовищі - вкрай важлива. І для ефективнішого використання нашого часу й реалізації особистих цілей, і в контексті інформаційної безпеки в цілому. Тому важливість теми важко переоцінити. Невипадково я останнім часом проводжу чимало майстер-класів у Києві та інших містах України саме на цю тему. Як результат, постійно напрацьовується і оновлюється практично корисний матеріал. Ним, звісно, залюбки ділюся і з нашими студентами, - пояснив Віталій Голубєв.

фото з oa.edu.ua
фото з oa.edu.ua


Ознайомитися з лекцією можна за посиланням: https://www.oa.edu.ua/assets/files/news/2019/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%B1%D1%94%D0%B2-%D0%9E%D0%90-21052019.pdf

фото з oa.edu.ua
фото з oa.edu.ua


За повідомленням з офіційного сайту Національного університету "Острозька академія", oa.edu.ua.

Віталій Голубєв
- головний редактор Видавничого дому “ОГО”, секретар Національної спілки журналістів України, викладач кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівник Школи універсального журналіста





На правах реклами