Ми у Facebook
07.06.2019, 18:00

У Рівному поліцейські знайшли дві гранати

Учора, шостого червня, в рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники Рівненського відділу поліції виявили у двох рівнян боєприпаси, а у квартирі одного з них — іще й шприц із невідомою речовиною.
За отриманою інформацією від дільничного офіцера поліції Рівненського відділу поліції про можливе незаконне зберігання зброї 35-річним рівнянином, на підставі ухвали суду поліцейські провели обшук за місцем його проживання.

У жителя обласного центру виявили гранату «РГД-5», запал типу «УЗРГМ» та медичний шприц із невідомою речовиною бурого кольору.

На Рівненщині пенсіонерці "зняли порчу" за 10 тисяч гривень

Крім того, на одній із вулиць Рівного оперативники під час поверхневої перевірки виявили та вилучили гранату «РГД-5» у ще одного 40-річного мешканця Рівного.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за вказаними фактами вилучену речовину та боєприпаси направлено на дослідження до Рівненського НДЕКЦ МВС України. За їх результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Нагадаємо, профілактичні заходи з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухівки триватимуть до 20 червня. Поліцейські області за час проведення відпрацювань виявили 19 одиниць вогнепальної зброї, 21 гранату, 1131 патрон, 1 кілограм 386 грам вибухових речовин. Добровільно до органів поліції громадяни видали 110 патронів.





На правах реклами