Ми у Facebook
10.06.2019, 10:53

Рівнянка потрапила у "Голос", киянка спробує мажоритарку на Поліссі

У першу десятку новоствореної партії співака Святослава Вакарчука «Голос» потрапила уродженка Рівного. Про це йдеться на сайті політсили.
Мова про Соломію Бобровську. UA:РІВНЕ повідомляє, що вона народилась у Рівному, станом на зараз їй 29 років. З 2002 року вона стала членкинею Пласту та заснувала всеукраїнське дівоче об’єднання. У період керівництва Міхеїлом Саакашвілі в Одеській ОДА вона була його заступницею, згодом Соломія Бобровська два місяці керувала Одещиною у статусі Т.в.о. голови ОДА (на той час наймолодша в Україні очільниця облдержадміністрації – 26 років). Бобровська – співзасновниця громадських ініціатив «Євромайдан SOS» і «Допомога ДПСУ», активістка руху «Чесно. Фільтруй Раду!»

Якщо Соломія Бобровська іде у списку партії, то на мажоритарному окрузі від партії «Голос» йтиме Вікторія Войціцька.

Вона – уродженка Києва, їй 44 роки, донедавна – народна депутатка від «Самопомочі», однак на позачергові вибори вирішила іти від партії Святослава Вакарчука. Як написала вона у своєму фейсбуці, балотуватиметься на 155-му окрузі (включає: місто Вараш, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони, орієнтовна кількість виборців 175 716 чоловік). Попри те, що як такого стосунку до Рівненщини політикиня не має, як секретарка Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки вона відвідувала Рівненську АЕС у місті Вараш. На своїй сторінці вона написала, що знає проблеми цього регіону.

За даними моніторингу електоральних настроїв українців, який проводила соціологічна група «Рейтинг» з 29 травня по 3 черевня 2019 року, партія «Голос» входить до переліку партій, які, відповідно до опитування, долають 5% прохідний бар’єр симпатій виборців.

Нагадаємо, вибори до парламенту пройдуть 21 липня.





На правах реклами