Ми у Facebook
12.06.2019, 08:00

Популярна у Рівному маршрутка змінила схему руху

Фото з Інтернету

Куди і звідки тепер будемо їздити, читайте далі.
З понеділка, 10 червня, популярна рівненська маршрутка №39 змінила схему руху. Тепер громадський транспорт їздитиме до Льонокомбінатівського кільця, аби мешканці вулиці Шухевича могли дістатися напряму до центру первинної медико-санітарної допомоги «Північний». Про це повідомляє radiotrek. rv.ua. Начальник управління транспорту Віталій Миронюк розповів, що маршрут змінили після того, як рівняни звернулися до депутатки міськради Галини Кульчинської з відповідним проханням.

У зверненні йшлося, що з вулиці Шухевича та частини Північного неможливо доїхати однією маршруткою до медзакладу. Галина Кульчинська ініціювала розгляд цього питання на сесії міськради, тож депутати підтримали рішення продовжити 39 маршрут до Льонокомбінату з 10 червня.

Зазначимо, що у міському управлінні транспорту планують змінювати мережу маршрутів Рівного. Нині триває дослідження пасажиропотоків. Восени студенти автотранспортного коледжу та НУВГП долучаться до дослідження, а результати роботи варто чекати наступної весни.






На правах реклами