Ми у Facebook
22.06.2019, 18:34

Правоохоронці оприлюднили фоторобот імовірного нападника на журналіста

Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що з дозволу слідчих прийнято рішення оприлюднити фоторобот ймовірного нападника на черкаського журналіста Вадима Комарова.
Чоловік має високий зріст, худорляву статуру. Він був одягнений у чорний одяг, на голові мав кепку. Саме його поліцейські шукають як ймовірного нападника на черкаського журналіста Вадима Комарова. Після нападу на початку травня він переніс кілька операцій та перебував у реанімації, а пізніше, 20 червня, вночі помер.



Це чоловік високого зросту (близько 190 см), має худорляву статуру, сутулиться. Голова чоловіка голена або повністю лиса.



У день скоєння злочину чоловік був одягнений у чорні куртку і штани. На голові – бейсболка чорного кольору з емблемою. Взуття – черевики типу «берці» радянського зразка.




При ходьбі чоловік робить досить широкий крок.

«Звертаємося до громадськості та всіх представників засобів масової інформації по допомогу в ідентифікації ймовірного нападника. Будь-яка ваша інформація щодо підозрюваного може бути корисною для слідства», – наголосив очільник Національної поліції.

За повідомленням Нацполіції у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що 20 червня, помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого жорстоко побили у центрі Черкас.

Від часу нападу Вадим був без свідомості, перебував у стані коми. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова НСЖУ Сергій Томіленко.





На правах реклами