Ми у Facebook
02.07.2019, 17:21

Смертельна ДТП на Волині: За кермом вантажівки був житель Рівненщини(+ВІДЕО)

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом летальної ДТП за участю швидкої меддопомоги.
Слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вчора поблизу села Оконськ Маневицького району. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.



Нагадаємо, автомобіль екстреної медичної допомоги «Peugeot Boxer» під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою «Volvo» за кермом, якої перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області.



Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди помер 75-річний пасажир швидкої та його 42-річна донька, жителі Луцького району. Водія швидкої меддопомоги та 56-річного фельдшера, жителя Маневицького району, госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Цього ж дня, 1 липня, по 16 годині на вулиці Шота Руставелі у Луцьку автомобіль «Skoda Octavia» під керуванням 19-річного жителя обласного центру зіткнувся із «Renault Trafic» за кермом, якого перебував 45-річний житель Горохівського району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль «Renault Trafic» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Ford Transit», котрим керував 36-річний житель сусідньої Рівненської області.

У ДТП постраждали водій та 32-річний пасажир автомобіля «Ford Transit». Водія госпіталізували у нейрохірургію міської клінічної лікарні.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим тілесні ушкодження, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.





На правах реклами