Робота для креативної молоді у Рівному
-досвід роботи на посаді журналіста, PR-менеджера тощо;
-для студентів обов’язкова освіта за напрямком підготовки («Журналістика», «Зв’язки з громадськістю», «Маркетинг» тощо);
-вік до 25 років, Ч/Ж;
-знання графічних редакторів Photoshop, CorelDRAW тощо (буде перевагою);
-досвід публічних виступів та написання статей та публікацій (обов’язково);
-досвід у сфері нерухомості (буде перевагою);
-ведення блогу/сторінки у соціальних мережах (буде перевагою).
Шукають комунікабельних, відкритих та максимально самостійним, з бажанням «виходити за рамки» та «ламати стереотипи». Потрібно тримати руку на пульсі останніх новин та подій у місті, області, країни та світу, не боятись публічних виступів.
Потрібно бути обличчям ГО «PROжитло» (вести блог, виступати на міських засіданнях та нарадах пов’язаних з тематикою нерухомості);
-займати активну позицію у просуванні ГО «PROжитло»;
-здійснювати робочі відрядження в інші міста та країни.
Детальніше -
Сайт PROжитло https://prozhytlo.com.ua/
PROжитло у Фейсбук https://www.facebook.com/prozhytlo.com.ua/
Телефонуйте для отримання більш детальної інформації!
Ольга +380672209249
Дарина +380673628472
Резюме надсилати з посиланнями на соціальні мережі та портфоліо (статті) на пошті gs.rv.office@gmail.com

Як і коли садити цибулю навесні: корисні поради

Весняна посадка цибулі є одним із ключових етапів вирощування цього корисного овоча.
переглядів: 221
Уряд завершив виплати Зимової єПідтримки: на що витратити кошти

За заявками в Дії та через банки-партнери виплати Зимової єПідтримки завершені. Витратити отримані кошти можна до кінця 2025 року.
переглядів: 226
Коли садити картоплю у 2025 році: сприятливі дні у квітні-травні

Важливо посадити картоплю не швидше за сусіда, а у сприятливий час, щоб замля прогрілась і посадковий матеріал гарно прийнявся, тоді й урожай буде тішити.
переглядів: 235
Види загущувачів для морозива

Загущувачі відіграють ключову роль у виробництві морозива, впливаючи на його текстуру, кремовість, стійкість до танення та загальний смаковий досвід. Вони допомагають утримувати вологу, запобігають утворенню кристалів льоду та покращують структуру продукту. Існує широкий асортимент додаткових інгредієнтів, кожен з яких має унікальні властивості.
переглядів: 155