Ми у Facebook
08.07.2019, 18:00

У фільмі, який знімає рівнянка, буде таємничий художник (+ФОТО)

фото з facebook.com/viddana.movie/

Увиявнився ще один герой фільму Віддана.
У фільмі «Віддана» неймовірні не тільки жіночі образи. Герої - чоловіки матимуть теж яскраві, сильні та багатогранні образи. Приміром, Петро Сколик у виконанні актора Романа Луцького.

фото з facebook.com/viddana.movie/
фото з facebook.com/viddana.movie/


«Петро — художник, він живе у світі образів та обрисів, у фактурах, вигинах і заламуваннях світла. Він милується грудками сирої землі, битим склом, калюжею розлитої нафти. А найдужче — мерцями, для яких робить пам’ятники», – розповідає Стефа у книзі «Фелікс Австрія», - йдеться у повідомленні на сторінці Віддана у мережі Фейсбук.

фото з facebook.com/viddana.movie/
фото з facebook.com/viddana.movie/


фото з facebook.com/viddana.movie/
фото з facebook.com/viddana.movie/



Роман Луцький
народився 20 березня 1986 року в селі Боднарів Калуського району Івано-Франківської області. Після закінчення школи вступив на театральне відділення інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (2008, курс заслуженого діяча мистецтв України, професора Анатолія Грицана і народного артиста України Ростислава Держипільського). З 2008 року — актор Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. З 2013 року також грає ролі в кіно (Вікіпедія, uk.wikipedia.org).

Інтригуючу роль у фільмі Віддана зіграла зірка балету Катерина Кухар. Над втіленням образу працювала художниця з костюмів Леся Патока. Їй знадобилося багато часу, зусиль та натхнення: 10 метрів шовку, металізована нитка, 2 тижні вишивання, привезені з Бангкока прикраси, спеціально розроблений макет дракону.

Нагадаємо, нещодавно завершилися зйомки фільму Віддана.



Режисер стрічки - рівнянка Христина Сиволап.

Христина Сиволап відома короткометражкою на мільйон гривень – “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році. У 2015 році робота рівнянки виграла короткометражний конкурс на італійському кінофестивалі Triest Film Festival, а у Львові на “Wiz-Art” стрічка отримала приз глядацьких симпатій.

Стрічка “Давай не сьогодні” також отримала другу премію на РМКФ МІСТО МРІЇ.

Також була режисером однієї зі знімальних груп серіалу "Тато Ден".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ