Ми у Facebook
10.07.2019, 12:00

Основні дати вступної кампанії 2019

Абітурієнтам на замітку.
1 липня – початок реєстрації електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти для денної та заочної форм навчання;

10 липня – початок прийому заяв та документів від вступників на навчання на основі повної загальної середньої освіти на денну та заочну форми навчання (крім військових закладів вищої освіти);

16 липня до 18:00 – завершення прийому заяв та документів від осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів;

Вступна кампанія 2019: Кількість бюджетних місць

22 липня до 18:00 – завершення прийому документів від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Творчі конкурси (не військові) для вступників на місця державного та регіонального замовлень будуть проводитись з 1 до 10 липня включно в кілька сесій. Відповідні конкурси для спеціальності 025 “Музичне мистецтво” – до 12 липня включно.

Творчі конкурси (не військові) для вступників на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб – з 11 до 22 липня включно.

Вступні іспити – з 17 до 22 липня включно.

Співбесіди – з 17 до 19 липня включно.

Рейтинговий список вступників, рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди та за квотою-2, з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за кошти державного або регіонального бюджету формується не пізніше 12:00 20 липня.

Вступники, які отримають рекомендації для зарахування, мають виконати вимоги до зарахування до 10:00 22 липня.

Вступна кампанія 2019: Вищі навчальні заклади Рівненщини

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі результатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів та вступних іспитів (зокрема, за квотою-1 та квотою-3, квотою-4), надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за кошти державного або регіонального бюджету формується не пізніше 18:00 26 липня.

Вступники, які отримають рекомендації для зарахування, мають виконати вимоги до зарахування до 18:00 31 липня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі ПЗСО проходить:

- за кошти державного або регіонального бюджету – не пізніше 12:00 1 серпня;
для вступників на основі співбесіди та за квотою-2 – не пізніше 15:00 22 липня;
- за кошти фізичних та юридичних осіб, за рахунок цільових пільгових державних кредитів за умови виконання державного замовлення відповідного напряму (спеціальності) – не пізніше 30 вересня.

Вступна кампанія 2019: Документи, терміни подання та держзамовлення(+ВІДЕО)





На правах реклами