Ми у Facebook
11.07.2019, 13:20

Нічного потяга немає: Як дістатися з Рівного до Києва

З червня такого потяга, як «Ковель-Київ» у розкладі немає. Замість нього курсує додатковий потяг до Одеси, який проїжджає дорогою Київ.
Потяг «Ковель-Київ», який відправлявся з Рівного близько півночі і на світанку прибував до столиці, завжди користувався популярністю серед подорожуючих.

Проте зважаючи на те, що маршрут «Ковель-Одеса», цікавить перш за все відпочивальників, квитки розкуповуються ще за півтора місяця до відправлення, придбати місце до Києва — складно.

Якщо ви зібралися їхати до столиці і плануєте подорож за кілька днів, а не за місяць, альтернативою може слугувати або маршрутка/автобус, або потяг «Рівне-Миколаїв», який відправляється з Рівного о п'ятнадцятій двадцять п'ять і прибуває до столиці близько десятої, ввечері.

Повернутися до звичного для рівнян графіка «Укрзалізниця» мала б у другій половині вересня, проте, як зазначає директор рівненського вокзалу Олександр Мулявка, поки невідомо, які зміни з розкладом можуть відбутися восени, повідомляє Рівне вечірнє.

Дістатися до столиці також можна зі Здолбунова — потягом «Солотвино-Київ», який відправляється за 15 хвилин до п’ятої ранку і прибуває близько одинадцятої, проте квитки на нього також важко придбати.





На правах реклами