Ми у Facebook
31.07.2019, 17:19

Російський адвокат вважає, що правлінню Путіна загрожує активна молодь (+ВІДЕО)

фото з prm.ua

Таку думку він висловив в ефірі загальноукраїнського каналу.
На мітингах з вимогою допустити на вибори у Мосміськдуму опозиційних кандидатів, більшу частину протестувальників становили молоді люди.

Про це в ефірі "Прямого" розповів адвокат Марк Фейгін.



Відео належить телеканалу Прямий.

За його словами, Фейгін був в суботу прямо в центрі Москви - на Пушкінській площі і Столєшніковому провулку. І там протестувало 80 відсотків молоді. Тобто це люди до 25 років. Так що, ці 40% ( опитування Левада-центр, -ред.) незадоволених і не бажають, щоб Путін залишався, якщо в них потрапляють молоді люди, то ваш прогноз про те, що Путін нас переживе, - це зовсім не факт.

"Просто вони невмілі дуже. Це молоді міські, столичні хіпстери. Вони поки що толком навіть і не знають, вийшовши на вулицю, вийшовши на вуличний протест, як діяти так, щоб досягти мети. На жаль, це приходить тільки виключно з досвідом. Власне, на Майдані побили студентів 30 листопада 2013 року, і реакцією на це було, вже коли вийшли кряжисті мужики з усієї України. Чи відбудеться таке в Росії - це загадка. Ми не можемо на це питання відповісти. Але абсолютно точно, що в цю сторону все рухається, але, на жаль, шляхом накопичення. Це точно", - розповів Фейгін.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

До речі, затримали танкер, який перепиняв українських моряків у Керченській протоці





На правах реклами