Ми у Facebook
06.08.2019, 20:20

7 серпня у Рівному: календар подій, свята і дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілеєм, Днем народження та Днем ангела!
У середу, 7 cерпня, за церковним календарем, велике православне свято - Успіння праведниці Анни, матері Пресвятої Богородиці.

Віруючі вшановують пам'ять і згадують у молитвах Преподобного Макарія Жовтоводського; святих жон Олiмпiаду, дияконису; Євпраксію, Тавенську діву.

Вітаємо з 10-ю річницею заснування колектив ТОВ "Рівнетеплоенерго"! Успіхів, процвітання, розвитку, якісних послуг без аварій!

7 серпня приймають вітання з днем народження директор ДП "Фільман ГМБХ" БАЛАБАЙ Анатолій Трофимович, начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому ХАРКОВЕЦЬ Василь Степанович.

Іменини (День ангела): Анна (Ганна), Євпраксія, Макар, Олександр (укр. варіант імені - Олесь), Олімпіада, Христофор.

7 серпня в історії: 200 років від дня народження Пантелеймона КУЛІША (1819–1897) – українського письменника (“Чорна рада”), фольклориста, етнографа, мовознавця, перекладача, критика, редактора, видавця (у 1845–1846 рр. відвідував Рівненську гімназію).

Прикмети дня

У народі цей день називають Ганни Холодної, Анни Зимовказівниці. Погода 7 серпня, за старими прикметами вказує, якою буде зима. Якщо на Ганну холодний ранок і теплий день, то зима буде рання та холодна, а якщо йде дощ, то зима буде сніжною і теплою. А ще в народі приказують: "Яка погода на Ганну до обіду, така зима до грудня, а яка погода після обіду, така зима після грудня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
6 серпня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати
Церковний календар на серпень 2019
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у серпні 2019
Календар на 2019 рік: свята, вихідні та робочі дні

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ