Ми у Facebook
22.08.2019, 12:52

На Рівненщині зіткнулися два мотоцикли: троє людей травмувалися [+Фото]

Аварія сталася 21 серпня близько 16-ї години у селі Кисоричі Рокитнівського району
Поліцейські встановили, що 25-річний чоловік на мотоциклі «Kinlon» їхав із 21-річною пасажиркою. На перехресті рівнозначних доріг не надав переваги в русі та зіткнувся із мотоциклом «ІЖ-Планета», яким керував 34-річний односельчанин.



Унаслідок ДТП усіх її учасників доставили до лікарні. Дівчина перебуває у реанімаційному відділенні із забоєм головного мозку та внутрішньою мозковою гематомою. Двох чоловіків госпіталізували у травматологічне відділення із закритими черепно-мозковими травмами, струсами головного мозку, численними забоями та осадненнями. Крім того, у 34-річного водія діагностовано переломи щелепи, носа та ноги.



У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі Рокитнівського відділення поліції встановлюють усі обставини автопригоди. Транспортні засоби вилучені. У мотоциклістів відібрані зразки крові для проведення медичного освідування. Попередньо обоє були тверезі, однак перебували за кермом без шоломів.





На правах реклами