Ми у Facebook
27.08.2019, 19:03

«Орел і решка»: найкрутіші ведучі повертаються!

Прем'єра нового сезону популярного тревел-шоу відбудеться в ефірі каналу «Інтер» вже у вересні.
Настя Івлеєва та Андрій Бідняков знову стануть ведучими «Орла і решки» на «Інтері».

Команда популярного тревел-шоу «Орел і решка» знову вирушає в подорож: стартували зйомки нового сезону проекту під назвою «Івлеєва vs Бідняков». Прем'єра відбудеться в ефірі каналу «Інтер» вже у вересні. На цей раз глядачів чекають не тільки нові туристичні маршрути, несподівані відкриття і яскраві пригоди, а й захоплююче протистояння двох досвідчених телемандрівників. У проект «Орел і решка» повертаються Настя Івлеєва і Андрій Бідняков!



«Івлеева vs Бідняков» - це не просто черговий сезон «Орла і решки», - розповідає генеральний продюсер TeenSpirit Олена Синельникова. - Це абсолютно новий рівень подорожей, де ведучі - далеко не новачки, які дивуються всьому підряд. Це досвідчені вовки подорожей, які покажуть глядачам, де і як краще відпочити, що варто побачити своїми очима, а куди краще і зовсім не потикатися. Ці досвідчені туристи, здавалося б, об'їхали весь світ. Але на планеті залишилася ще сила-силенна туристичних напрямків, де не бував жоден з них: Нова Зеландія, Сідней, Мілан, Колорадо! У цьому сезоні Андрій Бідняков і Настя Івлеєва спробують, нарешті, закрити свій гештальт подорожей, а телеглядачі побачать один з найяскравіших і незабутніх сезонів за всю історію проекту!»



У 2011 році актор і пародист Андрій Бідняков став ведучим проекту «Орел і решка» разом з Жанною Бадоєвою, замінивши на цій посаді Алана Бадоєва. Згодом співведучими Андрія були Леся Никитюк і Настя Коротка. Бідняков «пережив» 8 сезонів проекту, облетів майже 100 міст світу і намотав тисячі кілометрів. З популярною блондинкою Настею Івлеєвою, яка два роки вела програму «Орел і решка. Перезавантаження», його об'єднують пристрасть до подорожей і любов телеглядачів.

«Ми уважно читаємо коментарі наших глядачів. І прохань «поверніть Біднякова» і «поверніть Івлеєву», за нашими підрахунками, найбільше. А бажання наших глядачів - закон», - запевняє Олена Синельникова.

За словами продюсера, в основі нового сезону закладено протистояння між двома ведучими. «Вони самі один одного викликали на цей« челендж», - каже Олена. - Кожен з них хоче довести, що він краще, смішніше, крутіше! Показати найкраще місце для відпочинку, дати кориснішу пораду для туристів, залізти туди, куди інший би не ризикнув. Якщо раніше наші ведучі іноді могли відмовлятися від деяких складнощів: не з'їсти якусь гидоту або не стрибнути з гігантської висоти, то тепер у кожного є конкурент-подразник, який обов'язково його висміє і спробує «переплюнути» свого опонента. Як би там не було, шоу тепер стане ще більш захоплюючим, і наші глядачі від цього тільки виграють».



Хто виявиться крутішим - Бідняков або Івлеєва? Які сюрпризи чекають телеглядачів і шанувальників популярного тревел-шоу? Дізнаємося зовсім скоро! Слідкуйте за новинами проекту і анонсами телеканалу «Інтер».

Текст і фото - прес-служба Інтер





На правах реклами