Ми у Facebook
29.08.2019, 10:34

UA: Рівне має нового продюсера(+БІОГРАФІЯ)

За результатами відкритого конкурсу на посаду продюсера регіональної філії Суспільного UA: РІВНЕ обрано Михайла Чубая.
Загалом у конкурсному відборі 12–23 серпня було отримано пропозиції від 4 претендентів. Про це повідомляє UA: Суспільне мовлення.

Михайло Чубай тривалий час працював у журналістиці: ведучим та автором програм Рівненської ОДТРК, журналістом у «Рівненському репортері», керівником проєкту й редактором інтернет-порталу takeinfo.net. Також відповідав за комунікації Рівненської обласної ради та благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне». Михайло здобув управлінський досвід на посаді директора з комерційних питань Міжнародного аеропорту «Рівне». Має вищу освіту за спеціальністю «Журналістика, реклама, РR».

«Суспільне — це особлива місія і цінності, які я поділяю, а тепер маю пропустити їх через себе. UA: РІВНЕ має хороший фундамент, що був закладений Інною Білецькою, тож своє завдання я бачу в розвитку та примноженні вже здобутих напрацювань», — сказав Михайло Чубай.

Нагадаємо,
конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними проводила співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

У першому конкурсі 2017 року продюсеркою Рівненської філії обрали Інну Білецьку. З червня 2019 року вона очолила творче об’єднання журналістських розслідувань у центральному офісі Суспільного.





На правах реклами