Ми у Facebook
31.08.2019, 14:29

Василь Ломаченко - на шляху до титулу абсолютного чемпіона

У суботу, 31 серпня, о 22:00 на «Інтері» в програмі «Великий бокс» - один з найбільш очікуваних боксерських поєдинків року.
Наш чемпіон Василь Ломаченко вийде на ринг проти британця Люка Кемпбелла. На кону майбутнього поєдинку - титули WBA і WBO в легкій вазі, якими володіє українець, а також вакантний пояс WBC.



Ломаченко і Кемпбелл стали олімпійськими чемпіонами в 2012 році, але в різних вагових категоріях. Весь час вони йшли різними шляхами, але до однієї мрії - абсолютного чемпіонства в легкій вазі. І ось нарешті Василь і Люк зустрінуться на одному ринзі, на лондонській арені О2. Переможець цього поєдинку отримає відразу три пояси і відкриє собі шлях до омріяного титулу.
Кемпбелл називає майбутній бій найважливішим у своїй кар'єрі і розуміє, що його чекає зустріч з одним з кращих боксерів світу. Британець обіцяє викластися на 100% і серйозно налаштований на перемогу. Він сильний, швидкий і технічний боксер. А ще - вище Ломаченко зростом, і вважає це своєю перевагою. Василь же називає Люка суперником з високим боксерським IQ.



Українець впевнений: у них вийде цікавий і видовищний бій.
Перед поєдинком «Інтер» покаже ексклюзивне інтерв'ю Василя Ломаченка. А також - сюжети з Лондона про підготовку до цієї великої спортивної події і про суперника, Люка Кемпбелла.



Крім того, в андеркарті бою Ломаченко - Кемпбелл на ринг вийдуть росіянин Олександр Повєткін і британець Хьюи Ф'юрі, двоюрідний брат екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі. Для обох боксерів дуже важлива перемога в цьому бою: Повєткіну вона потрібна, щоб утриматися в еліті світового боксу, а Ф'юрі - щоб звернути на себе серйозну увагу.

Крім трансляції поєдинків, в цей вечір глядачів «Інтера» чекає пряме включення зі студії «Великого боксу» з ведучим Романом Кадеміним. Давати свої прогнози та ділитися враженнями будуть відомі спортивні експерти.

«Цей випуск« Великого боксу» дасть старт насиченій боксерській осені, - каже керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Відстоювати свої і завойовувати нові титули буде не тільки Василь Ломаченко, а й інші українці: Сергій Дерев'янченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик. Так що найближчим часом українські боксери дуже голосно про себе заявлять на міжнародній арені».

Чи зможе Василь Ломаченко ще на крок наблизитися до звання абсолютного чемпіона світу, дізнаємося вже в цю суботу. Вболівайте за нашого чемпіона! Не пропустіть «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» - 31 серпня в 22:00.

В одному з сюжетів можна подивитися про те, як столиця Великобританії зустріла нашого боксера: https://youtu.be/wx_MWvXcUOQ

Промо-анонс поєдинку Ломаченко-Кемпбелл - https://www.youtube.com/watch?v=bp2xnL9JrlY

Текст і фото - прес-служба телеканалу Інтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Василь Ломаченко битиметься за два чемпіонські пояси
Василь Ломаченко битиметься за пояс WBA






На правах реклами