Ми у Facebook
31.08.2019, 19:07

Благодійна альтернатива. Замість квітів - допомога дітям

До Дня Знань рівнянка Мар’яна Рева запропонувала зібрати кошти діткам, які мріють про можливість ходити до школи разом з однолітками.
Ілюстративне фото

Координаторка Благодійного Фонду "Скарбниця" написала на своїй сторінці у Фейсбук:

"Перед святом 1 вересня в інтернеті вчергове розгорається дискусія про те, що замість квітів вчителям краще передати кошти для допомоги дітям. Хтось каже, що через кілька днів після свята всі квіти опиняються на смітнику, а хтось говорить про те, що дарування квітів це добра традиція і прояв поваги до вчителя. І благодійність до 1 вересня жодного стосунку не має. Кожен залишається при своїй думці, і дискусія заходить в глухий кут.

Ми пропонуємо вам альтернативний варіант - дарувати класному керівнику один гарний букет від класу і все ж передавати кошти діткам, які мріють просто мати можливість ходити до школи разом з однолітками.



В Рівному є хлопчик, якому дуже потрібна допомога у придбанні дороговартісного слухового апарата хоча б на одне вухо. Вартість такого апарата 25 тисяч гривень.

Кукурузі Дмитру виповнилося 12 років. У віці 3 років лікарі виявили проблему зі слухом. Зараз дитині встановлений діагноз: хронічна двобічна сенсоневральна втрата слуху, приглухуватість II-III ступеня. Тобто без слухових апаратів він чує лише дуже сильні звуки.

Діма дуже дружелюбний, талановитий хлопчик, і не дивлячись на те що погано чує, дуже комунікабельний. Дмитро гарно малює, конструює з різних матеріалів, проявляє фантазію у роботі з пластиліном. У закладі, де навчається (РНРЦ"Особлива дитина") показав свій талант у танцях. Та найбільшим захопленням хлопчика є спорт. Він є переможцем спортивних змагань для дітей із вадами слуху обласного рівня, з бігу на різні дистанції та стрибків. Цьогоріч зайняв II призове місце на всеукраїнських змаганнях "Повір у себе", які відбувалися в м.Одеса. Діма є гравцем команди з футболу для нечуючих дітей в Інваспорті.

На жаль, слух в хлопчика погіршується і йому кожні півтора-два роки потрібно міняти слухові апарати на більш сильні. Родина просить про допомогу на один апарат, на інший мама Діми ціле літо працювала в нічні зміни, щоб зібрати кошти.

Будь ласка, допоможіть хлопчикові чути!

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 25 916".

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(це корпоративна карта БФ “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фізичну особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – Добровільна пожертва на проект “Почути все”

ПРИВАТБАНК
БФ "Скарбниця Надії"
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Почути все”

Кошти можна перерахувати також, перейшовши за цим лінком

Координатор Мар’яна Рева (098) 45 25 916





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ