Ми у Facebook
03.09.2019, 17:20

Як нова копійка: відремонтований тролейбус вийшов на маршрут (+ ФОТО)

Ремонт провели після граничного пробігу 90 тис. км.
Після проведення середнього ремонту сьогодні, 3 вересня, вийшов на лінію черговий тролейбус №151.

На тролейбусі замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, замінили ізоляційне покриття підлоги салон та обшивку спинок та сидінь салону, засклили дверні створки та лобові вікна.



До того ж замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону спеціальним покриттям "техноплит". Підлогу салону замінили водостійкою фанерою та покрили спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмінієвим кутником. У салоні тролейбуса встановлено нові поручні.

Читайте також: Де у Рівному можна придбати проїзний на тролейбус?



Також у тролейбусі було замінили передні шини та замінили колісні диски, встановили новий компресор та карданний вал, замінили амортизатори підвіски, поставили нові склоочисники, встановили нові плафони освітлення салону, фари, елементи зовнішнього освітлення та нові акумуляторні батареї.

До того ж, задні гальмівні камер енергоакумуляторів та замінили регулятори положення кузова. А ще поремонтували каркас кузова, механічне, електричне та пневматичне обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту.Після виконання робіт тролейбус пофарбували автомобільною фарбою.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ