Ми у Facebook
15.09.2019, 16:00

За продаж «нелегального» палива передбачені чималі штрафи

Фото ілюстративне

За діяльність АЗС без ліцензій передбачені штрафні санкції, нагадує Головне управління Державної податкової служби у Рівненській області.
Так, за роздрібну торгівлю пальним без ліцензії передбачений штраф у розмірі 250 тис. грн., за оптову торгівлю або зберігання палива – 500 тис. грн., за незаконне виробництво пального – 1 млн. грн.

Це передбачено ст. 17 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту на Рівненщину пригрозив причетним до діяльності незаконних автозаправних станцій (АЗС) притягненням до відповідальності.

За інформацією Головного управління ДПС у Рівненській області, на сьогодні ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним отримали 174 фізичних осіб, які сплатили до бюджету 357,3 тис. грн.. Ще 17 підприємців, які здійснюють діяльність з оптової торгівлі паливо – мастильними матеріалами, поповнили бюджет на 210 тис. грн.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами