Ми у Facebook
26.09.2019, 12:50

Сергій Князєв стане радником Авакова

З Нацполіції в радники. Колишній керівник ГУ Нацполіції в Рівненській області Сергій Князєв працюватиме у команді Арсена Авакова.
За останніми соціологічними дослідженнями Центру Разумкова, рівень довіри до Національної поліції становить 51% - це заслуга роботи Сергія Князєва, новий очільник НПУ Ігор Клименко має продовжити цей шлях реформ. Про це сьогодні, 26 вересня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, Сергій Князєв нещодавно подав у відставку з посади голови Національної поліції України.

«Я хочу подякувати Князєву за роки праці в поліції взагалі та на посаді Голови Національної поліції. Ми всі пам’ятаємо, що ви зробили для держави на Донбасі, у непрості часи на Закарпатті та Рівненщині. Останні соціологічні дослідження показали, що рівень довіри до поліції становить 51% - це особита заслуга Сергія Князєва та команди», - зазначив Арсен Аваков.

Міністр наголосив, що рішення про відставку Сергія Князєва – це плановий крок, який не обумовлений негативними факторами та брудною інформаційною кампанією проти офіцера поліції. Арсен Аваков додав, що Сергій Князєв продовжить роботу на посаді радника міністра на громадських засадах та члена колегії МВС.

До слова, Уряд призначив нового очільника поліції. Ним став генерал поліції третього рангу Ігор Клименко, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції України.





На правах реклами