Ми у Facebook
27.09.2019, 11:30

За пів години 9 грамів: У кого нацгвардійці вилучили наркотики

Фото ілюстративне

У Рівному на Привокзальному майдані, тричі за один вечір затримували людей з речовинами, що зовні нагадували наркотики. Події стались на одному й тому ж майдані у місті Рівному у проміжок часу з 19:00 до 19:30.
Перший випадок був зафіксований о 19:04. Гвардійці військової частини 3055 Національної гвардії України під час пішого патрулювання помітили молодого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Було прийнято рішення провести перевірку документів та поверхневий огляд. Під час нього у даного хлопця було виявлено паперовий згорток з вмістом подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, що зовні нагадувала марихуану. Приблизна вага склала 2 грами.

Через декілька хвилин, о 19:18 той самий патруль нацгвардійців помітив ще одну підозрілу особу, яка змінила напрям руху, коли помітила правоохоронців. Хлопця попросили пред’явити документи та було проведено поверхневий огляд під час якого було знайдено 2 поліетиленові пакети з вмістом подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, що зовні нагадувала марихуану. Загальна вага склала 5 грамів.

І майже у той самий час, о 19:22, на тому ж майдані, іншим патрулем було виявлено особу, яка теж мала при собі ймовірну наркотичну речовину. Загальна вага вмісту поліетиленового пакету склала 2 грами.

На усіх місцях події працювала слідчо-оперативна група. Вилучені речовини направлено на експертизу. Триває слідство.





На правах реклами