Ми у Facebook
07.10.2019, 11:09

Коли увімкнуть тепло у житлових будинках

Оскільки стовпчики термометрів показують доволі низьку температуру, лучани все частіше задають питання про початок опалювального сезону.
“Опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура опускається нижче 8 градусів протягом трьох діб. Станом на сьогодні ми вже маємо такий показник у Луцьку – середня добова температура за останніх три доби становить менше шести градусів. Але незабаром синоптики прогнозують потепління – за два дні температура стрімко зросте. Тому було прийнято рішення почати подачу теплоносія вже сьогодні лише у лікувальні заклади міста, будинок маляти та пологовий будинок, у відповідь на звернення керівників”, - повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

А щодо обігріву житлових кварталів, то Григорій Недопад зазначив, що “вмикати опалення перед потеплінням недоцільно. Адже опалення квартир при різкому потеплінні дасть значно гірший ефект для самопочуття людей, ніж пониження температури”.

За словами виконувача обов’язків керівника ДКП “Луцьктепло” Івана Скорупського, підприємство готове до початку опалювального сезону. У дев’яти котельнях підготовчі роботи перебувають на стадії завершення.





На правах реклами