Ми у Facebook
11.10.2019, 11:35

Бізнес на дітях: керівник інтернату продавав своїх підопічних

фото з zp.npu.gov.ua

Малолітніх мешканців сиротинця використовували як робочу силу.
На Запоріжжі поліцейські викрили керівника одного з інтернатів, який надавав неповнолітніх підопічних для виконання важкої роботи.


Поліцейські дізналися, що керівник одного з інтернатів Запорізької області за гроші надає стороннім особам малолітніх підопічних для використання їх як робочу силу на приватних будівельних та господарчих об’єктах.



10 жовтня працівники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, слідчі ГУНП в Запорізькій області із залученням спецпризначенців «КОРД», під процесуальним керівництвом прокуратури, викрили підозрюваного після отримання 1000 гривень за надання 4 неповнолітніх дітей віком до 14 років, хлопчиків, сторонній особі для виконання будівельних робіт у приватному домоволодінні селища міського типу Приазовське.

Вирішується питання щодо затримання фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Запорізької області,zp.npu.gov.ua

Нагадаємо, мешканця Київщини підозрюють у жорстокому зґвалтуванні доньки. У Рівному поліцейський застрелився з табельної зброї.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ