Ми у Facebook
11.10.2019, 13:20

Дівчина з Дубна представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси

Іванна Рогашко народилися в Дубні, але багато років разом із рідними проживає у місті Віла Реал, що у Португалії.
Закордоном українку не раз запрошували на різні конкурси краси, де в результаті одягали корону переможниці. Зараз дівчина теж готується до Всесвітнього конкурсу краси, який 19 жовтня стартуватиме в Китаї.

Про історію красуні у своєму блозі «Знай більше» розповіла Ксеня Галицька.

- Зараз мені 22 роки. До 6 -го класу навчалась в Дубенській школі ЗОШ №1, а коли мені виповнилося 11-ть років, то переїхала жити до Португалії.
На даний час я навчаюсь на 3-му курсі на Реабілітолога (Psychomotricity) в місті, де проживаю. Мої хоббі це: моделінг, конкурси краси, танці, малювання і спорт.В індустрії краси я з 14 років. Розпочинала з навчання в школах краси і моделінгу й займаюсь цим до тепер.За все своє життя я взяла участь в 4 конкурсах краси . Організація «Miss Global City» пропагандує те, що ми повинні зібратися разом, щоб створити стійке глобальне суспільство, засноване на повазі до природи, загальних прав людини, економічної справедливості та культури миру, яких ми прагнемо добиватися,
- розповідає Іванна Рогашко.





Також дівчина говорить й про конкурс, який вже наступного тижня відбудеться в Китаї. Іванна своєю красою представлятиме рідну державу - Україну.
- Буду дуже вдячна всім за підтримку протягом всього конкурсу, який минатиме з 19 жовтня по 4 листопада в місті Жінан. Ви можете спостерігати і висловити свою підтримку на офіційній сторінці @missglobalcity в Інстаграм, також на моїй сторінці @ivanna_rohashko. Щиро вдячна кожному, хто мене підтримає, - каже Іванна.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ