Ми у Facebook
13.10.2019, 11:30

Перед Покровою. На Рівненщині вже три ДТП з постраждалими (ФОТО+ВІДЕО)

Мотоцикліст та двоє пішоходів опинились у лікарнях.
Автопригоди сталися у п'ятницю - суботу в Костопільському районі, в обласному центрі та на Володимиреччині.

Так, 11 жовтня, близько 17:30 на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у межах міста Костопіль водій мотоцикла «Yamaha», 43-річний житель села Лісопіль, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення із попутним автомобілем «Volkswagen Transporter» під керуванням 34-річного костопільчанина, який здійснював маневр повороту ліворуч.



Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому руки та гомілки. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Костопільської центральної районної лікарні.



Обидва водії за зовнішніми ознаками були тверезі. В них відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

Крім того, близько 23:30 водій автомобіля «BMW», 19-річний рівнянин на вулиці Льонокомбінатівська у Рівному допустив наїзд на 42-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Попередньо медики у пішохода діагностували закриту черепно-мозкову травму, осаднення та забої голови і тіла, а також виявили запах алкоголю. Наразі чоловік ще проходить додаткове обстеження.

Водій іномарки відповідно до медичного освідування був тверезий.

Внаслідок ДТП також постраждала невповнолітня дівчина - пішохід і у Володимирецькому районі. Учора, 12 жовтня, близько 22 години у селі Озеро 22-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом допустив наїзд на 16-річну односельчанку. Як пояснила дівчина поліцейським, вона йшла узбіччям в попутному напрямку.

Неповнолітню із переломом руки госпіталізували в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

У мотоцикліста відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння, втім зі слів свідків, за зовнішніми ознаками чоловік був напідпитку.

За всіма фактами проводиться досудове розслідування. Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами