Обережно, фальсифікація популярних рибних консервів

"Сайра тихоокеанська натуральна", 230 г (з ключем), дата виробництва 18.01.2019, 18.02.2019,

"Товстолобик обсмажений в томатному соусі", 230 г, дата виробництва 11.03.2019 року з кодом виробника В05.
"Доводимо до відома операторів ринку, що здійснюють реалізацію або обіг харчових продуктів та споживачів, про можливий факт наявності на ринку області фальсифікованої продукції. При виявленні даного продукту в обігу терміново повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області або його територіальні органи", - повідомляє офіційний сайт Держпродспоживслужби rivneprod.gov.ua.

підробка, фальсифікація, рибні консерви, Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, споживач
Розклад богослужінь та освячення пасок у кафедральних соборах Рівного

Розклад богослужінь оприлюднили на офіційній сторінці Рівненської єпархії ПЦУ.
переглядів: 74
Експерти назвали країну, яка найбільше підходить для туристок-одиначок

Соло-туризм не менш популярний у світі, аніж відпочинок у гучній компанії. Але яка країна підійде найкраще для такої подорожі?
переглядів: 88
Як безпечно зняти скотч із вікон: ефективні методи, які не зашкодять склу

Після святкових декорацій або профілактичного заклеювання вікон задля безпеки українці стикаються з проблемою: як зняти скотч, не пошкодивши скло?
переглядів: 153
Мерехтливі крашанки у тренді Великодня 2025

Цьогорічним святковим хітом у соцмережах стали так звані «мерехтливі» великодні яйця — стильний і простий спосіб оновити традиційне фарбування. Такий ефект можна легко досягти, скориставшись звичайною пляшкою червоного вина.
переглядів: 238
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 723