Ми у Facebook
04.12.2019, 07:00

Новий рік 2020: який макіяж буде доречним на свято

У тренді стрілки, блискітки і червона помада
Святковий макіяж для зустрічі Нового року повинен бути яскравим і незабутнім. Доречні будуть стрілки, блискітки і яскраві відтінки тіней, а також незамінний атрибут будь-якої дівчини – червона помада. Для більш скромного образу підійде і макіяж в стилі nude. Не потрібно спеціально підбирати дорогу косметику або особливі відтінки, для створення новорічного образу використайте все те, що є у вашій косметичці

Тіні

Очі – це те, що відразу привертає увагу. Акцент на очі дуже легко створити за допомогою яскравих відтінків, особливо холодних. Найпопулярніша палітра для модного макіяжу на зиму 2019-2020 – всі відтінки синього і фіолетового. Дівчатам з теплим кольоротипом зовнішності більше підійдуть коричневі кольори – відтінки піску, бронзи і теракоти.



Стрілки

Цієї зими і напередодні Нового року стрілки як і раніше не виходять з моди. В тренді чорні і кольорові, в стилі 90-х та “котяче око”. Smoky eyes також актуальні. Причому використовувати можна не тільки звичну чорно-сіру палітру, але і м’яку коричневу гаму відтінків. Візажисти не обмежують вашу фантазію ні в чому.

Губи

Червона помада – один з головних трендів в макіяжі зимового сезону. Візажисти пропонують поекспериментувати з різними відтінками червоного кольору і “приміряти” різні фактури помад. Актуальним залишається ефект вологих губ, який створюється за допомогою сяючого блиску для губ.



Блискітки

У святковому образі без гламуру не обійдеться – блискітки можна щедро сипати і на віки, і на губи. Візажисти рекомендують використовувати гліттер в будь-якому вигляді: кремові тіні з блискітками, розсипчастий гліттер, рідкі мерехтливі тіні, стіки.

Рум’яна

Модний б’юті-тренд цього сезону – щоки, як ніби ви тільки-но повернулися з морозу. Ніжні рожеві рум’яна фахівці з макіяжу пропонують поєднувати з м’якими тонами рожевих помад.





На правах реклами