Ми у Facebook
05.12.2019, 11:42

Пожежа в Одеському коледжі: Безвісно зникли 14 людей

Зараз у лікарнях міста перебувають ще 29 людей. Частина з них - у вкрай важкому стані.
Офіційна інформація щодо пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу від Міністерства освіти:

Раніше повідомляли, що у пожежі загинула викладач Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Ганна Бородюк. У результаті впізнання тіла родичами ця інформація не підтвердилась. Жінка перебуває в лікарні. За даними на ранок 5 грудня, єдина загибла наразі - студентка Ксенія Бабенко.

Пожежа охопила приміщення одразу кількох установ: Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також Інституту археології, Інституту біології південних морів НАН та Бюро технічної інвентаризації міста.

Безвісно зниклими є 14 людей, серед яких і директор Інституту біології південних морів НАН Борис Александров та працівниця Інституту Галина Іванович.

Пожежники борються із вогнем вже добу, але досі пожежу не вдалось ліквідувати. Лише після цього рятувальники зможуть провести розшукові роботи у приміщенні. Очевидно, жертв трагедії може стати більше.

Міністерство освіти і науки України безпосередньо бере участь у роботі оперативного штабу в Одесі. Зараз там перебуває генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН Олег Шаров.

О 13:00 5 грудня відбудеться Рада директорів коледжів Одеської області. Під час Ради буде вирішено питання про перенесення навчання студентів Коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в інші будівлі. МОН працює над тим, щоб навчальний процес в Коледжі попри страшну трагедію продовжився та учням навчального закладу були забезпечені умови для навчання. Нагадаємо, Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу перебуває у підпорядкуванні Одеської обласної ради.

Також, якщо ви або ваші близькі потребуєте допомоги або уточнень щодо пожежі, ви можете звернутись на гарячі лінії:

Гаряча лінія поліції 050-335-00-02

Гаряча лінія ДСНС 050-434-27-09

Гаряча лінія Департаменту охорони здоров’я 050-490-16-31, 050-490-16-13





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ